Flere af vores begivenheder har begrænset deltagerkapacitet. Derfor tilbyder vi venteliste til vores arrangementer. Bliver du forhindret i at benytte dine billetter, får ventelisten kun adgang til dem, hvis du husker at annullere. Det gør du sådan her:
- gå til din eventplan (Ses kun når du er logget ind) > klik på de tre prikker ved din begivenhed > klik på annuller (rød tekst). Du modtager en bekræftelse på skærmen og en bekræftelse på mail.